HOME | CONTACT

Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
 

Welkom op de website van Asenray

Ligging
Asenray ligt in een rustig, landelijk gebied. Op loopafstand bevinden zich prachtige uitgestrekte natuurgebieden zoals nationaal park De Meinweg, dat reikt tot ver over de grens in Duitsland. Heerlijke natuurgebieden en mooie wandelpaden geven u een gevoel van rust, waarvan u volop kunt genieten. Omliggende buurtschappen zijn Maalbroek, Spik, Straat en Thuserhof. Daarnaast profiteert ook Asenray van de voorzieningen van de grote stad. In vijf minuten sta je op de Huis- en Tuinboulevard en het Retailpark, ten westen van de A73. Hier bevinden zich meerdere (grote) supermarkten van verschillend prijsniveau, bouwmarkten, woonwinkels en huishoudspeciaalzaken.

Bereikbaarheid
Asenray wordt bediend door lijnbus 794 van Arriva, eenmaal per uur. (Vanaf 19.00 uur en in het weekend lijntaxi op bestelling 0800-0224050. Deze bus rijdt van Boukoul via Asenray naar Leeuwen vv en doet in Roermond het ziekenhuis en het NS Station aan.  De kern ligt aan het (internationale) snelwegennet. Aan de westzijde ligt de A73 en aan de noordzijde de N280-Oost (die enkele kilometers verder naadloos aansluit op de Duitse A52). Asenray heeft een eigen op- en afrit op de N280 (afslag Asenray) en is verder te bereiken via de Laatweg (vanuit het noorden), via Spik (vanuit het westen) en via de Onderste Schraagweg (vanuit het zuiden). En voor wie met het vliegtuig op reis wil: binnen het uur liggen maar liefst 6 internationale vliegvelden (Maastricht-Aachen, Düsseldorf, Eindhoven, Weeze, Liège en Köln-Bonn).

Meer te bieden
Maak op deze site kennis met Asenray en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die deze groene kern van Roermond te bieden heeft! Zowel op het gebied van wonen, het verenigingsleven en recreatie, als op het gebied van het ondernemerschap. Tot slot nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen en met eigen ogen de schoonheid van dit unieke stukje Roermond te ervaren. Wees welkom!

Klik op deze link om de plattegrond van Roermond te openen: http://www.plattegronden.nl/roermond