HOME | CONTACT

Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
 

Woningbouwprojecten

• Ruimte voor Ruimte woningen
Dit betreft maximaal 30 ruimte voor ruimte woningen aan de oostzijde van Asenray. De woningen worden ingebed in de natuurlijke omgeving. Hier kan het ‘landelijk- dorpse wonen’ plaatsvinden. Wonen dicht bij de natuur, op grote kavels waarop ruimtevragende hobby’s mogelijk zijn.
De ontwikkelaar is Ruimte voor Ruimte Limburg C.V.
www.inlimburgwonen.nl

• Bouwplan Ridder van Asenrodeweg
Dit betreft een uitbreidingsplan tussen de Ridder van Asenrodeweg en de Molenweg in Asenray. Deze locatie ligt aan de westzijde van Asenray. Het bouwplan omvat zo'n 60 woningen: Seniorenwoningen, geschakelde woningen, twee onder een kap woningen, starterswoningen en vrijstaande woningen.
De ontwikkelaar is Meulen Projectontwikkeling B.V.
www.meulenprojectontwikkeling.nl

• 33 woningen Maalderstraat/Dorpsstraat
Dit betreft een plan voor de bouw van 33 woningen op het perceel gelegen tussen de Dorpsstraat en de Maalderstraat. Het gaat om patiowoningen, twee onder een kap woningen en drie vrije kavels. De ontwikkelaar is Aannemersbedrijf Louis Scheepers
www.louisscheepers.nl

• ‘Losse’ verzoeken
Tot slot zijn er nog een aantal zogenaamde losse verzoeken voor woningbouw in Asenray. Deze woningen staan op de luchtfoto aangegeven. Het gaat om een 13-tal woningen aan de Dorpsstraat en Maalderstraat in Asenray. Dit zijn allemaal particuliere initiatieven.